Inspirați de Victor Hugo

„Fiecare copil pe care-l instruim este un om pe care-l câștigăm”, spunea Victor Hugo. Adoptând acest citat, conducerea Școlii Gimnaziale Georgiu Popa din Câmpani și-a propus în ultimii ani îmbunătățirea bazei materiale a școlii, urmărind să ofere fiecărui copil o educație de calitate, învățându-l, totodată, să fie om de omenie, să fie un om între oameni.

Având în vedere bugetul mic al școlilor din mediul rural, școala a căutat diferite finanțări în alte părți. Astfel, în anul 2019, s-a început colaborarea cu echipa Know Team din Cluj-Napoca care, împreună cu voluntari de la Compania Internațională Atos din Timișoara, realizau activități team building în diferite instituții. În mai multe rânduri aceștia au venit în școala noastră și au realizat activități de igienizare a sălilor de clasă, au pictat pereții, au construit un loc de joacă cu tobogane, leagăne și băncuțe și au oferit cărți pentru biblioteca școlii.

Un alt sprijin a venit în anul 2020. Prin intermediul domnului Gabriel Morar, Universitatea de Vest din Timișoara ne-a sponsorizat cu băncuțe și table școlare, iar în septembrie 2021, tot prin intermediul dlui Morar, Universitatea a donat școlii noastre 20 de calculatoare în stare foarte bună,  dotând cabinetul de informatică. De toate acestea se bucură în mod deosebit preșcolarii, elevii și profesorii din unitatea noastră școlară.

Toate aceste îmbunătățiri ale bazei materiale ale școlii, au o contribuție mare în realizarea unui proces instructiv-educativ de calitate, elevii și preșcolarii noștri bucurându-se de cea mai bună educație.

Sperăm la o colaborare fructuoasă și pe viitor și mulțumim tuturor celor care ne-au oferit un strop de fericire!

PROF. ALEXANDRA BOLDOR

Sursă foto: arhiva personală prof. Daniela Rada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s