Influencer cu patalama

O facultate din România le oferă studenților cursuri pentru bloggeri, vloggeri sau influenceri. La Universitatea Dunărea de jos din Galați au fost introduse în premieră națională cursuri pentru aceste profesii foarte populare în rândurile adolescenților de azi.

Aceste noi cursuri sunt aprobate de conducerea Universității, care spune că, dată fiind importanța mediului virtual, facultățile trebuie să se adapteze cerințelor pieței. „Ţinem să fim în pas cu modificările din societate şi să venim în întâmpinarea cererilor. Mediul virtual este, fără îndoială, la fel de important ca cel real în ultima perioadă, iar noi încercăm la nivelul Universităţii şi, mai ales la nivelul Departamentului de formare continuă şi transfer tehnologic, să ne adaptăm cerinţelor pieţei, aşa a venit şi ideea acestor cursuri. Avem specialişti în foarte multe domenii la nivelul Universităţii şi vrem să capacităm la maximum acest potenţial”, a declarat dr. Alexandru Nechifor, prorector al Universității Dunărea de Jos.

Cursurile vor costa 300 de lei și va însemna cel puţin 20 de ore de teorie şi practică. Profesorii de la Facultatea de Litere vor preda retorica, iar la ore vor fi invitaţi influenceri cunoscuți. Cursurile se adresează oricui, nu doar studenţilor de la Universitatea de stat din Galaţi şi vor fi ţinute inclusiv online, începând din ianuarie, odată cu semestrul al doilea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s