Învață să scrii un proiect Erasmus!

Cum scriem un proiect Erasmus de succes? Cu ce schimbări vine noul program Erasmus+ 2021-2027? Cum obținem OID – ID-ul organizațional? Cum găsim parteneri și cum realizăm o comunicare eficientă?

Dacă întrebările de mai sus coincid cu nevoile dvs., Grupul Educativa vă invită să participați la un webinar dedicat cadrelor didactice, unde vor fi prezentate toate informațiile utile în procesul de scriere a proiectelor Erasmus+.

Cursul online despre scrierea proiectelor Erasmus+ se va desfăşura joi, 17 martie, 17:00-20:00, sub formă de webinar, pe platforma Cisco Webex (similară cu Zoom), iar o altă grupă va putea urma acest curs în data de 31 martie.

La curs veți afla cu ce schimbări vine noul program Erasmus+ 2021-2027, cum obținem OID – ID-ul organizațional, cum găsim parteneri și cum realizăm o comunicare eficientă, cum ne identificăm nevoile instituției și cum corelăm obiectivele în concordanță cu activitățile și rezultatele așteptate, ce înseamnă acreditare și ce beneficii aduce unității de învățământ, unde găsim formularele de aplicație și cum completăm un formular de succes.

Participarea la curs presupune achitarea unei sume de 190 de lei, taxă care include şi emiterea Certificatului de Participare, eliberat de Vivid Education & Management, furnizor autorizat de formare profesională. Certificatul va avea un număr de opt ore: trei ore de curs + cinci ore de studiu individual al materialelor și rezolvare a testelor primite pe e-mail după curs.

Formularul de înscriere îl găsiți AICI, respectiv AICI.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s