Învață business de la maeștri!

Tinerii sunt invitați marți, 2 noiembrie, de la ora 17:30, la un eveniment online cu tematică antreprenorială, intitulat O discuție onestă despre antreprenoriat, organizat de grupul «Vreau să fiu Antreprenor».

O discuție onestă despre antreprenoriat va aborda latura mai puțin văzută a antreprenoriatului, lucrurile incomode în business și ce se află dincolo de succesul oamenilor de business.

La eveniment vor participa antreprenori precum Dragoș Petrescu, unul dintre cei mai importanți oameni din industria HoReCa, fondatorul celui mai mare lanț de restaurante din România, City Grill, Cristina Chiriac, președinte la Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, Dragoș Anastasiu, președintele grupului Eurolinesi, Felix Pătrășcanu, co-fondatorul Fan Courier, Cristian Onețiu, co-fondatorul celei mai mari companii de vânzări directe din România.

În prezentarea pe care și-o fac cei de la «Vreau să fiu Antreprenor» se spun următoarele: „Plantăm semințe antreprenoriale în rândul tinerilor din România, promovăm valorile și gândirea pe care o are un antreprenor, astfel încât tinerii să fie mai adaptați lumii în care trăim”. În acest sens, «Vreau să fiu Antreprenor» organizează evenimente la nivel național, la care sunt invitați antreprenori dispuși să împărtășească cu tinerii valori și mentalități, după care tinerii creează proiecte la rândul lor.

Înscrierea la acest eveniment este gratuită și se face completând un formular online pe care îl găsiți la adresa https://bit.ly/DiscutieAntreprenoriat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s