Mesajul meu antidrog, ediția 2022

Agenţia Naţională Antidrog derulează concursul Mesajul meu antidrog, ediția 2022. Este vorba de un proiect național de prevenire a consumului de droguri în rândul populaţiei şcolare din învăţământul gimnazial şi liceal, care se desfăşoară anual și implică 47 de centre de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog,.

Miza organizatorilor este de a dezvolta atitudini şi practici de viaţă sănătoasă pentru un număr estimat de 6.000 de elevi de gimnaziu şi liceu, prin implicarea acestora în activităţi culturale, artistice, sportive etc., ca alternativă la consumul de droguri.

Ediția din anul școlar curent, 2021-2022, are ca temă Mesajul meu antidrog şi se va desfăşura pe mai multe secţiuni: film de scurtmetraj şi spot video; arte vizuale (grafică, pictură şi fotografie); eseu; sport. Proiectul-concurs se desfășoară în unităţile de învăţământ, în parteneriat cu Ministerul Educației, iar elevii pot trimite lucrări până la data de 30 aprilie 2022.

Pentru detalii, cadrele didactice și elevii din Bihor pot contacta filiala județeană a Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, situată în Piaţa Unirii nr. 2-4, Oradea, e-mail: cpeca.bihor@ana.gov.ro, tel. 0259 414 515, luni-vineri 8:00 – 16:00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s