Consultația unui expert în resurse umane

Unul din atelierele de mare atracție de pe agenda Zilei Porților Deschise la Fundația Comunitară Oradea, luni, februarie, este cel din intervalul 11:00 – 12:30, intitulat Îmblânzește recrutozaurii. Titularul acestei întâlniri este Loredana Suiugan, HR director PGS Sofa & Co, care va vorbi despre modul în care un tânăr trebuie să se pregătească pentru un interviu de angajare. În pregătirea întâlnirii, dna Suiugan ne-a încredințat un scurt text de prezentare – confesiune și profesiune de credință, în același timp.

Sunt Loredana Suiugan, un om al oamenilor, cu o experiență de viață de 44 de ani, jumătate din aceștia fiind dedicați profesiei de HR.

Primii pași în carieră mi-au fost ghidați de profesoara de Psihologie de la Liceul Pedagogic Iosif Vulcan, Oradea. Apoi, de-a lungul timpului, am gustat din experiențele a diferite domenii (achiziții, juridic, marketing, resurse umane), toate confirmându-mi, de fapt, pasiunea pentru oameni.

Rolurile de manager resurse umane (în prezent făcând parte din echipa PGS Sofa & Co., o companie de producție mobilier tapițat, cu peste 1.200 de salariați, mi-au facilitat alăturarea la Fundația Comunitară Oradea, calitatea de membru al board-ului oferindu-mi posibilitatea de a mă implica în proiecte de educație și mentorat, menite să ghideze și să ajute noile generații.

Întâlnirea zilei de luni, 28 februarie, vine ca o încununare a încrederii pe care comunitatea o acordă acțiunilor fundației și mie, ca profesionist, și – nu în ultimul rând, ca om!

Vă aștept cu drag!

LOREDANA SUIUGAN

Sursă portret: fototeca personală Loredana Suiugan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s