Teddy – Școala Siguranței

La Școala Gimnazială Octavian Goga din Oradea, copiii spun Stop accidentelor rutiere! Vrem să circulăm în siguranță!

Marți, 12 aprilie 2022, micuții elevi din clasele I A și I B, conduse de doamnele profesoare Șandra Florica și subsemnata, Purtan Monica, au desfășurat o activitate informativ-preventivă, inclusă în cadrul proiectului Teddy – Școala Siguranței, la care au participat domnii polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, inspector principal Corina Roșu și comisar Bogdan Axinte.

Copiii au primit informații și recomandări privind deplasarea pe stradă, despre semnificația indicatoarelor rutiere, a culorilor semaforului, a modului în care se traversează carosabilul, în siguranță.  Elevii au fost captivați de cele prezentate de domnii polițiști, au dat răspunsuri foarte bune la întrebările adresate de aceștia, motiv pentru care au fost felicitați.

 Școlăreii au pregătit, cu acest prilej, mici surprize, respectiv indicatoare rutiere confecționate de ei, dar au și lecturat poezia Semaforul.

Reprezentanții Inpectoratului de Poliție au plecat cu impresii deosebit de bune și cu promisiunea că vor reveni curând, cu surprize pentru copii, cu jocuri pe ,,covorașul magic” al circulației.

Sursă imagini: fototeca Școlii Gimnaziale Octavian Goga

prof. MONICA PURTAN

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s