Concurs de proiecte pentru industria aerospațială

Asociația Suport Regiunea Centru organizează în perioada 1 septembrie – 30 octombrie 2022 proiectul AvGeek Aerospace Challenge, cu tematica Industria aerospațială. Proiectul cuprinde un concurs adresat tinerilor, pe trei domenii (aeromodelism, proiectare și printare 3D, programare) și organizarea unei conferințe cu prezentări ale unor specialiști din domeniu, alături de prezentarea companiilor / instituțiilor pe care le reprezintă.

Calendar eveniment:

1 septembrie – 15 octombrie 2022 – înscrieri și desfășurare concurs

16-22 octombrie 2022 – jurizare

23-26 octombrie 2022 – anunțare câștigători

29-30 octombrie 2022 – conferință în format fizic

Categorii de concurs:

  • aeromodelism – la această secțiune vor fi trei categorii dc vârstă: 14-16 ani, 17-19 ani, 20-26 ani, care vor fi evaluate și premiate separat. Proiectul poate fi realizat individual sau în echipă de maxim trei persoane; pentru participanții sub 18 ani participarea la competiție este condiționată de acordul unui părinte sau al tutorelui legal. Provocarea constă în elaborarea unei machete care să reproducă la scară aeronava reală sau componentele ale acesteia sau un concept propriu.
  • proiectare și printare 3D – la această secțiune vor fi trei categorii de vârstă: 14-16 ani, 17-19 ani, 20-26 ani, care vor fi evaluate și premiate separat. Proiectul poate fi realizat individual sau în echipă de maximum trei  persoane. Provocarea constă în elaborarea unui produs/ concept care să reproducă o aeronavă reală / componente ale acesteia / un concept propriu de aeronavă / un ansamblu aeroportuar real sau în concept propriu etc. Sistemul software pentru proiectare 3D este la liberă alegere, fișierele fiind transmise în format .stp.
  • programare – la această secțiune vor fi trei categorii de vârstă: 14-16 ani, 17-19 ani, 20-26 ani, care vor fi evaluate și premiate separat. Proiectul poate fi realizat individual sau în echipă dc maxim trei persoane. Provocarea consta in elaborarea unui site / joc / aplicații care să deservească sectorul aerospațial.

Înscrierea participanților se face la: https://forms.gle/z752cMrQ53Q45A436

Proiectele se depun la adresa de e-mail: learn@learnex.ro

Alte detalii la adresa: http://www.learnex.ro/avgeek-aerospace-challange/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s