Școala mileniului trei

Casa Corpului Didactic a Județului Bihor organizează luni, 3 octombrie 2022, workshop-ul exploratoriu Pasiune și perseverență în educația secolului XXI, în sala de conferințe Varadinum a Hotelului Double Tree by Hilton Oradea.

Evenimentul are o întreită semnificație: aniversarea unui an de la lansarea site-ului schoolbit.ro, care, în tot acest timp, a devenit un spațiu al dialogului pe teme de interes din sfera educației, marcarea Zilei Internaționale a Educației, prin abordarea rolului acesteia în societatea contemporană, și – nu în ultimul rând – deschiderea unei serii de acțiuni și evenimente care își propun să contribuie la creșterea calității actului educațional din județul Bihor, dar nu numai.

Workshop-ul se bucură de prezența dlui inspector general al ISJ Bihor, prof. dr. Horea-Florian Abrudan, dnei prof. univ. dr. Florica Orțan, dnei Ancuța Șchiop, manager Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, dnei conf. univ. dr. Karla Barth, dlui conf. univ. Sebastian Văduva, dlui profesor psiholog Florin Torjoc, care vor avea scurte intervenții pe tema pusă în discuție.

În programul evenimentului sunt cuprinse momente artistice oferite de elevi ai Liceului de Arte din Oradea și ai Palatului Copiilor Oradea.

prof. dr. ALIN ȘTEFĂNUȚ,

director CCD Bihor

Sursă portret: fototeca personală Alin Ștefănuț

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s