Balul Toamnei – Balul Bobocilor

Joi, 20 octombrie 2022, la Școala Gimnazială Nicolae Popoviciu Beiuș a avut loc Balul Toamnei – Balul Bobocilor.

Această activitate, mult așteptată de elevi, s-a desfășurat sub forma unui concurs care face parte din cadrul Proiectului Județean avizat de ISJ Bihor, Bucuria de a trăi împreună! Organizatorii au fost elevii claselor a VIII-a ai școlii, coordonați de diriginții prof.
Florentina Cornea și Ioan Sferle. Aceștia au muncit cu dăruire și au pregătit minuțios fiecare detaliu, au aranjat un colț al toamnei, au pavoazat sala și au pregătit probele pentru concurs.

Cei 15 concurenți din clasele a V-a au fost coordonați de doamnele diriginte prof. Mariana Pălcuțiu, Mihaela Barbura și Florina Cloanda.

Concursul a cuprins trei probe: talent, dans și cultură generală. Elevii s-au întrecut în interpretarea unor piese de muzică populară, ușoară, la pian, au recitat poezii în limba română și limba engleză, au prezentat creații proprii plastice, chiar au dansat pe role! De asemenea, au trebuit să demonstreze că știu să danseze rock, blouse, vals, muzică populară (ardeleană și polcă). Apoi au extras fiecare câte trei bilete pentru a răspunde la întrebări.

Juriul a fost alcătuit din următorii: subsemnata, director, prof. Daniela Rada, dir. adj. prof. Monica Buhaș, prof. Crina Manda, precum și din elevele Alexandra Lazăr și Larisa Fărcuț din clasa a VIII-a. Prezentarea a fost realizată de elevul Denis Cornea din clasa a VIII-a B.

Pe tot parcursul desfășurării, au fost alături pentru a-i încuraja, dascăli ai școlii, colegi din alte clase, părinți și frați.

Momentele inedite, surprizele muzicale, tombola și înălțarea de lampioane au umput inimile tuturor de veselie și bună-dispoziție.

Finalul a fost cel mai așteptat: toți elevii au primit diplome!

Felicitări, Miss Boboc 2022 – Mădălina Crăciun!

Felicitări, Mister Boboc 2022 – Andrei Popa!

prof. DANIELA RADA,

director Școala Gimnazială Nicolae Popoviciu Beiuș

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s