Jocuri interactive de folosit la clasă

Workshop-ul Jocuri interactive de folosit la clasă are loc miercuri, 16 noiembrie la ora 17:00, și este dedicat educatorilor și profesorilor care doresc să afle idei noi de jocuri și aplicații ce pot fi folosite atât în școala online, cât și în școala offline.

Atelierul este interactiv, participanții lucrează împreună în echipe pentru a dezvolta activități. În cadrul atelierului se folosește o aplicație online cu rol de generator de idei.

Atelierul va fi facilitat de Gabriela Manda, trainer acreditat Animație socio-educativă, cu peste cinci ani de experiență în organizarea si facilitarea activităților pentru copii și adulți. Rezultatele obținute în urma dezvoltării și facilitării programelor de educație non-formală pentru copii și adulți, în cadrul organizației PlaYouth, reprezintă crezul Gabrielei Manda că educația prin joc este unul dintre cele mai eficiente procese prin care oamenii învață.

Taxa de participare: 48 RON / persoană

În urma participării active la eveniment, se eliberează adeverință de participare pentru toți profesorii prezenți. Dacă nu mai poți participa la workshop, din motive personale, te poți reprograma. Reprogramarea se face o singură dată, dacă anunți cu minim 2h înainte să înceapă atelierului.

Contact: 0755 655 566

Înscrieri și alte informații AICI.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s