Performanță în cultura bihoreană

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal vă invită să participați la conferința de presă Performanță în cultura bihoreană. Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, un model de bună practică, ce va avea loc joi, 2 februarie a.c, de la ora 13, la sediul instituției din str. Armatei Române, nr. 1/A (Sala Lapidariu).

Conferința de presă va fi susținută de Călin Gal, vicepreședinte al Consiliului Județean Bihor, și de prof. univ. dr. Gabriel Moisa, manager al Muzeului Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, și propune o analiză a activității pe care instituția muzeală a avut-o în anul 2022, un an cu numeroase șantiere arheologice, cu deschiderea expozițiilor de bază ale secțiilor de Istorie, Artă și Etnografie, cu invitați de marcă la Colocviile Muzeului Țării Crișurilor și cu expoziții inedite, evenimente culturale și ateliere de educație muzeală.

Pe lângă analiza calitativă și cantitativă a instituției muzeale, vor fi anunțate noile proiecte și surprizele pregătite pentru anul 2023.

Sursă portret Călin Gal: infooradea.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s