Șapte zile pentru o carieră de-o viață

Asociația Studenților Ingineri din Oradea organizează, în perioada 2-12 mai 2023 Săptămâna prezentărilor, un eveniment „dedicat în mod special studenților Universității din Oradea”, spune președintele ASIO, Bucsko Patrik.

Anul acestea, la evenimentul care are ca scop „conectarea studenților cu companiile și piața muncii din Oradea”, vor participa 11 operatori economici: SMA Metalltechnik, Golde Oradea, Plexus, Celestica, Logiscool, Qubiz, ConnectGroup, Delonghi, Nidec, Forvia și Fortech. 

„Cu prilejul acestor prezentări, companiile vor avea oportunitatea să își prezinte ofertele de practică și oportunitățile de angajare. Este o șansă foarte bună pentru studenți să cunoască firmele respective și să își facă o idee despre cariera profesională pe care vor alege să o urmeze în viitor”, apreciază Bucsko Patric.

În cele zece zile dedicate evenimentului, despre care organizatorii spun că s-a dovedit a fi un pas important în ceea ce privește viitorul profesional al studenților, fiecare din companiile participante va susține câte două sesiuni de prezentare. „Ne-am bucura să avem alături de noi, la Biblioteca Universității din Oradea, cât mai mulți studenți”, mai spune președintele ASIO.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s