Swimathon își caută înotători!

Fundația Comunitară Oradea invită bihorenii să facă valuri de bine ca înotători, ambasadori și susținători ai proiectelor și cauzelor înscrise la Swimathon Oradea 2023, ediția a XI-a.

Pentru această ediție au fost validate 22 de proiecte. Acestea pot fi descoperite AICI, pe pagina evenimentului caritabil. Este vorba despre cauze sociale, proiecte culturale, educaționale sau atente la mediul înconjurător, medicale sau comunitare. Cei care vor să se implice în a face valuri de bine prin a le sprijini în strângerea de fonduri, o pot face deja.

Proiectele înscrise la ediția XI de Swimathon își caută înotători. Pentru a înota pentru susținerea unui proiect și pentru a-l ajuta să strângă fondurile necesare, echipele de înotători formate din maxim 6 persoane trebuie să se înscrie până în data de 5 iunie AICI. Echipa care va înota cele mai multe lungimi de bazin în 40 de minute va aduce proiectului susținut un premiu suplimentar oferit de Fundația Comunitară Oradea în valoare de 1000 de lei.

Cauzele au nevoie de cât mai mulți oameni care să le facă auzite, vizibile. Aici intervin ambasadorii. Aceștia promovează un proiect sau mai multe în mediile online, printre cunoscuți, în scris sau verbal. Astfel, ambasadorul contribuie la strângerea de fonduri necesare implementării proiectului. Modalitățile de promovare le decide tot el, însă, primul pas pe care trebuie să îl facă este să își anunțe intenția de a fi promotorul unei cauze sau mai multe.

Ambasadorii se pot înscrie AICI.

Swimathon Oradea reușește să obțină sprijinul necesar pentru proiectele înscrise an de an cu ajutorul enorm pe care îl oferă cele 3 categorii de oameni implicați: înotătorii, ambasadorii și nu în cele din urmă, susținătorii. Aceștia sunt persoane fizice sau juridice care susțin financiar un proiect sau mai multe și care pot dona sume de bani pe toată perioada campaniei de strângere de fonduri accesând ACEST LINK.

Fundația Comunitară Oradea, în calitate de organizator al evenimentului caritabil Swimathon Oradea dă startul implicării comunității bihorene în a susține implementarea de proiecte pentru dezvoltarea comunității, rezolvarea unor probleme care privesc comunitatea sau pentru a face fapte bune. Alegerea stă în dorința de implicare a comunității: înotător, ambasador, susținător sau simplu spectator?

Evenimentul caritabil Swimathon Oradea 2023, ediția XI are loc în data de 10 iunie la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Mai multe informații despre Swimathon Oradea se găsesc pe pagina evenimentului sau pe Facebook.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s