Vino la Târgul Locurilor de Muncă și Orientare în Carieră!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, Societatea de Binefacere Don Orione Oradea, Camera de Comerț și Industrie Békés, Oficiul Guvernamental Békés și Fundația Județului Békés pentru Dezvoltarea Afacerilor, în calitate de parteneri în cadrul proiectului Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale din regiunea de graniță Career – ROHU 331, cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Bihor, organizează Târgul Locurilor de Muncă și Orientare în Carieră.

Evenimentul se va desfășura în zilele de 18 și 19 mai 2023, în intervalul orar 8:00 – 17:00, în incinta Oradea Arena (zona Auchan, str. Ogorului). Un obiectiv important al acestui eveniment este orientarea în carieră a tinerilor și a celor interesați de dezvoltarea profesională prin identificarea și valorificarea competențelor personale și profesionale deținute.

Evenimentul se va desfășura pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp, fiind amenajate spații expoziționale dotate corespunzător, se va amenaja o platformă de prezentare a echipamentelor, utilajelor, simulatoarelor și a altor elemente considerate reprezentative în procesul de producție, respectiv o zonă expozițională dedicată universităților, unităților școlare și furnizorilor de formare profesională. Pentru o cât mai bună organizare a spaţiului, cei interesați sunt rugați să comunice cu ocazia confirmării prezenței modalitatea în care doresc să își prezinte oferta (bannere, afişe, pliante, ecran, utilaje, simulatoare etc.) și numărul de persoane care vor reprezenta organizaţia (maxim două persoane).

Expozanții prezenţi vor avea la dispoziţie pe întreaga durată a evenimentului un stand expoziţional cu dotările necesare pentru astfel de evenimente: masă de lucru, scaune, sursă de curent etc.

Toate costurile ocazionate de închirierea, amenajarea, paza, curățenia spațiului expozițional vor fi suportate de organizatori. Reprezentanţii instituțiilor participante vor beneficia de o masă caldă în fiecare din cele două zile ale evenimentului. Participarea la eveniment este gratuită.

ALTE INFORMAȚII: tel. 0749 090 619 (Adrian Lupaș) sau la 0724 277 288 (Békési Csaba, director executiv AJOFM Bihor)

Sursă imagine: logopaper.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s