Elevii ne dau note

Ministrul Educației a anunțat  că a fost finalizată metodologia pentru a colecta feedback-urile elevilor pentru profesori.

Prin aceasta fișă elevii își vor nota profesorii pe o scală de la 1 la 5. Nota 1 înseamnă în măsură mică, iar nota 5 înseamnă în măsură mare.

În acest feedback elevIi se vor putea exprima și liber și vor putea spune ce nu merge la unele ore și ce le-ar transmite profesorilor.

cred ca este o inițiativă foarte bună, deoarece elevilor le crește încrederea în sine și îi ajută în dezvoltarea lor socială și profesională. Elevii vor vota în funcție de cum își văd ei profesorii. Majoritatea elevilor vor vota în funcție de notele pe care le au la respectivul profesor și în funcție de simpatia lor.

Am cerut unei eleve să ne spună părerea ei despre această fișă.

“Consider că evaluarea unui cadru didactic este un bun prilej de a începe o comunicare eficientă, ne spune Alisia, elevă în clasa a zecea. Acest feedback are strict rolul de a facilita discuţiile şi să ne arate că de ambele părţi ale catedrei există înţelegere, există cooperare şi, cel mai important, există dorinţă de dialog“.

MĂDĂLINA BĂTRÂNA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s