Pachet complet anti-bullying

Eduland Publishing SRL și Editura EduLand organizează programul de formare la nivel național dedicat cadrelor didactice și cadrelor didactice auxiliare din învățământul preuniversitar. La acest program se pot înscrie cadre didactice de la orice nivel (preșcolar, primar, gimnazial, liceal și postliceal), cadre didactice auxiliare (secretar, contabil, bibliotecar, instructor educativ, consilier școlar etc.).

Înscrierea se realizează prin completarea formularului disponibil aici.

Coletele cu adeverințele se trimit până la data de 10 decembrie 2021.

STRTUCTURA PROGRAMULUI

Webinar (două ore)

Webinarul se organizează în grup de maximum 150 participanți în zilele de vineri, în intervalul orar 17:00 – 19:00. Pentru urmărirea locurilor libere verificați formularul de înscriere aici. Primiți linkul întâlnirii prin email. Activitatea se desfășoară pe ZOOM.

Lectorul webinarului: Prof. Vasilescu Emilia – formator și expert în prevenirea și combaterea violenței prin metode restaurative.

Curs de formare – studiu individual cu ajutorul cursului pus la dispoziție (40 ore)

Cursul se desfășoară sub formă de studiu individual. După completarea formularului de înscriere primiți pe e-mail suportul de curs.

Masă rotundă (2 ore)

Masa rotundă se organizează în zilele de sâmbătă în interval orar 11:00 – 13:00.

Lectorul masei rotunde: Prof. Vasilescu Emilia – formator și expert în prevenirea și combaterea violenței prin metode restaurative.

Lecție demonstrativă

Diseminați informațiile acestui program în comunitatea dumneavoastră (părinți, colegi, diriginți, psihologi, consilieri școlari etc.).

Participare la un studiu de specialitate cu privire la fenomenul bullyingului în mediul școlar

După completarea chestionarului de înscriere primiți prin e-mail un formular pentru realizarea studiului de specialitate. După interpretarea rezultatelor o să le primiți și dumneavoastră.

Workshop

Pentru realizarea workshop-ului primiți trei fișe de lucru cu activități didactice pe care le puteți utiliza la clasă. Activitățile sunt recomandate pentru elevi cu vârsta cuprinse între 6 și 18 ani.

Publicare studiu de caz în ghidul de bune practici cu ISBN

Studiul de specialitate se trimite prin email la edl.cursuri@gmail.com cu subiectul „studiu de specialitate” până la data de 10.11.2021. Document Word (doc. sau docx.) paginație A4, margini 2 sus, 2 jos, 2 stânga, 2 dreapta, TNR 12, Titlu TNR 14 Bold, sub titlu, la dreapta, numele autorului, sub numele autorului, la dreapta, denumirea unității școlare. Maximum 5 pagini/studiu. Nu se acceptă fotografii în care se vede fața elevilor. Studiul trebuie sărespecte tematica proiectului: Prevenirea bullyingului și a cyberbullyingului în mediul școlar.

Publicare articol de specialitate în revistă cu ISSN

Articolul de specialitate se trimite prin email la edl.cursuri@gmail.com cu subiectul „articol de specialitate” până la data de 10.11.2021. Document Word (doc. sau docx.) paginație A4, margini 2 sus, 2 jos, 2 stânga, 2 dreapta, TNR 12, Titlu TNR 14 Bold, sub titlu, la dreapta, numele autorului, sub numele autorului, la dreapta, denumirea unității școlare. Maximum 3 pagini/studiu. Nu se acceptă fotografii în care se vede fața elevilor. Articolul poate avea orice temă la alegere din sfera educațională.

Participanții primesc:

 • Certificat participare la webinar;
 • Adeverință participare curs de formare 40 de ore;
 • Diplomă participare la programul de formare la nivel național;
 • Adeverință propunere temă de discuție în cadrul mesei rotunde;
 • Adeverință susținere lecție demonstrativă;
 • Adeverință participare la studiu de specialitate cu privire la fenomenul bullyingului în mediul școlar;
 • Interpretarea studiului de caz în care apare numele dumneavoastră;
 • Adeverință publicare studiu de caz în ghidul de bune practici cu ISBN;
 • Ghidul metodologic cu ISBN;
 • Adeverință publicare articol de specialitate în revista națională cu ISSN;
 • Revista cu ISSN.

COSTURI

Taxa de 89 RON se achită în contul RO45BTRLRONCRT0CE6367701, titular cont: Eduland  Publishing SRL, CUI: 44844419, București. Pentru membrii aceleiași familii se achită o singură taxă.

Ofertă pentru grupuri de cadre didactice: la zece cadre didactice înscrise primiți o gratuitate, iar responsabilul de colet are calitatea de coordonator al revistei naționale în care apar articolele tuturor participanților.

Dacă responsabilul de colet înscrie 20 de participanți primește două gratuități și calitatea de coordonator al ghidului de bune practici și al revistei naționale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s