Competențele viitorului

Fundația Comunitară Oradea lansează prin Centrul EUROPE DIRECT Oradea programul ”Competențele viitorului” care cuprinde activități gratuite ce se adresează tinerilor cu vârsta între 16 și 25 de ani și se va desfășura în Oradea în perioada octombrie – noiembrie 2021.

Programul este structurat pe mai multe activități și include întâlniri cu Cornel Amariei (CEO at .lumen, Forbes U30 EU, Global Business Hall of Fame Laureate, JCI’s Ten Outstanding Young Persons of the World), Timmy Ghiurău (Innovation Leader, Leading Virtual experiences at Volvo Cars, Investor in tech startups and fashion), ateliere de comunicare și un curs de orientare școlară și profesională, o zi dedicată “Cuceririi Everestului” – un joc de strategie care dezvoltă abilitățile de comunicare și colaborare și sesiuni de mentorat susținute de boardul și ambasadorii Fundației Comunitare Oradea.

Ești pasionat de cunoaștere? Vrei să întâlnești oameni care să te inspire? Vrei să știi ce direcții de dezvoltare personală și profesională ai putea alege? Vrei să te cunoști pe tine însuți și să îți depășești limitele? Îți dorești să te implici în comunitate și activități pentru tineri ca tine? Doar câteva din întrebările la care, dacă raspunsul tău este afirmativ, locul tău este în acest program.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de web a Fundației Comunitare Oradea:

https://fundatiacomunitaraoradea.ro/categorie/evenimente/competentele-viitorului/

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s