Viitorul tău ca student se joacă la Virtual IUF

Pe 23 octombrie, între 12:00 și 18:00 reprezentanții a 50+ universități din UK, Olanda, Belgia, Austria, SUA, Spania, Italia, Franța, Germania și România vor fi live pe platforma Virtual IUF ca să discute cu elevul de liceu, studentul, părintele sau profesorul care e interesat de oportunitățile de studiu din țară și din străinătate.

Cei care se înscriu și participă la Virtual IUF, vor putea discuta cu reprezentanții direcți ai universităților.

Virtual IUF este singurul eveniment din România unde poți găsi în același loc atât de mulți studenți și reprezentanți direcți ai universităților internaționale.

La IUF, universitățile sunt reprezentate de membrii din birourile de admitere, marketing sau de studenți români care au început un program de licență sau masterat la instituția lor.

Vei primi informații și răspunsuri direct de la reprezentanții oficiali ai instituțiilor prezente pe 23 octombrie.

Informațiile la Virtual IUF provin din trei perspective diferite: reprezentanții universităților, studenții internaționali, consilierii educaționali și vocaționali. Fiecare parte are o experiență / expertiză diferită, care te poate ajuta pe tine să iei cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Ai la dispoziție consiliere educațională și vocațională gratuită.

În timpul Virtual IUF, echipele de consilieri EDMUNDO, Universalio, Optiuni de Carieră și FINS sunt la dispoziția ta ca să te ajute să îți dai seama cum poți maximiza experiența Virtual IUF, să înțelegi ce aptitudini ai, ce domeniu de studiu sau facultate ți se potrivește, să explorezi și să vezi ce țară ar fi potrivită pentru viitorul tău educațional.

Dacă încă nu știi ce facultate să alegi sau încă nu ești sigur dacă vrei să continui în țară sau în străinătate, la Virtual IUF poți lua o decizie. Timp de șase ore, între 12:00 și 18:00, poți afla informații despre 5000+ programe de licență și masterat din 20+ domenii: IT & Computer Science, Marketing & PR, Management & Business, Arte & Design, Drept, Medicină, Științe internaționale, Inginerie, Turism și Management Hotelier.

Totul despre înscriere AICI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s