Discount la simulările Cambridge

Pentru cei care doresc să susțină un examen Cambridge pe calculator și nu sunt încă foarte încrezători în potențialul lor, sub raportul satisfacerii cerințelor și încadrării în timp, centrul Eurolingva vine cu o soluție: simulările online DILATS.

După ce vă creați un cont pe dilats.com, veți putea accesa următoarele teste:A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency.

Prin dna Irena Vasiu, Eurolingva Examinations Centre anunță că platforma de simulări DILATS a fost actualizată și îmbunătățită. Cu această ocazie, centrul oferă un discount de 50% la achiziția oricărei simulări, de orice nivel, indiferent de cantitate, în perioada noiembrie – decembrie 2021.

Reducerea se aplica folosind cuponul „dilats01” înainte de a plasa comanda, din fereastra de procesare a plății.

Există două opțiuni de plată: online cu cardul sau plată prin virament bancar, cu termen de plată 15 zile.

Platforma DILATS oferă următoarele: o evaluare corecta si obiectiva a nivelului actual de cunoștințe de limba engleza, un conținut adecvat nivelului pentru care candidatul vrea să susțină examenul, oportunitatea de a familiarizare cu tipul de sarcini si de exerciții care trebuie rezolvate la examen, sub presiunea timpului și a emoțiilor, feedback instant pentru componentele de Reading & Use of English și Listening sub forma unui procentaj, a unui scor pe scala Cambridge English și a unui nivel conform cadrului comun european de referință pentru limbi străine (de la A1 la C2), feedback pentru partea de Writing sub forma nivelului conform cadrului comun european de referință pentru limbi străine (de la A1 la C2).

Contact: Irena Vasiu, Educational Consultant, Eurolingva Examinations Centre, Oradea, str. Stefan Zweig nr. 10A, tel. / fax 0359 432033, e-mail: irena.vasiu@eurolingva.ro, www.eurolingva.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s