Crăciun sub cupola Muzeului

lnspectoratul Școlar Județean Bihor a încheiat un acord de parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în vederea organizării unor activități educative curriculare și extracurriculare, valorificând resursele umane și materiale puse la dispoziție de muzeu.

Muzeul propune pentru copii seri de Crăciun în avanpremieră, în care li se oferă vizionări de filme având ca temă Crăciunul, învățarea de colinde tradiționale, precum și o vizită în muzeu, la expozițiile care le sunt dedicate (Matia Corvin – Viața la Curtea Regală și Leonardo da Vinci).

Aceste activități vor fi organizate astfel: în 14 și 21 decembrie 2021, între orele 16.00-18.00 — vizită ghidată și vizionare de filme, taxă de participare de 5 lei (pentru vizita ghidată); în 16 și 23 decembrie 2021, între orele 16.00-18.00 – vizita ghidată și seri de colinde, taxă de participare do 5 lei (pentru vizita ghidată).

Gazda va fi Muzeul Orașului Oradea, secție a Muzeului Țării Crișurilor Oradea — Complex Muzeal.

La fiecare activitate vor putea participa maxim zece copii, care pot veni însoțiți de un adult. Pentru aceştia și pentru copiii dc peste 12 ani este nevoie de dovada certificatului verde (vaccinare, trecere prin boală sau test).

Organizatorii promit multă voie bună și surprize plăcute.

Înscrierea se face la tel. 0259 706 101, persoană de contact: Dalida Moga, consilier  Relații Publice și Expoziții.

Sursă foto: http://www.ordineazilei.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s