Parte la carte

Universitatea din Oradea lansează campania intitulată Universitatea din Oradea te vrea parte la carte. Proiectul, inițiat de prorectorul universității, conf. univ. dr. habil. Sorin Borza, își propune să ofere gratuit cărți studenților, profesorilor, tuturor orădenilor iubitori de lectură și cunoaștere. Volumele provin din donații, fiind cărți care există deja într-un număr suficient în colecțiile bibliotecii.

„Universitatea din Oradea și-a propus să fie o instituție deschisă față de comunitate, iar acest proiect este doar una dintre formele în care dorim să ne manifestăm deschiderea față de orădeni. Dăruind aceste cărți, încercăm să oferim comunității locale posibilitatea de a avea acces la cunoaștere, prin deschiderea Bibliotecii Universității din Oradea spre cetățeni”, spune conf. univ. dr. habil. Sorin Borza.

Pentru ca un număr cât mai mare de orădeni să aibă acces comod la aceste cărți, ele sunt puse la dispoziția celor interesați în holurile Bibliotecii Universității din Oradea și ale facultăților din bulevardul Magheru (Drept), respectiv Parcul 1 Decembrie (Medicină). Pentru început, pe rafturile instalate în fiecare dintre aceste locuri, au fost așezate câte 250 de volume, deopotrivă beletristică, dar și carte științifică, stocurile de carte urmând a fi completate periodic.

Sursă foto: media.uoradea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s