Shakespeare School Essay Competition 2022

Asociația Shakespeare School pentru Educație in parteneriat cu Shakespeare School, Cambridge Assessment English și Inspectoratul Școlar al Municipiului București a lansat ediția cu nr. 14 a Concursului național de eseuri în limba engleză.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect național, cu participare gratuită, deschis tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 11 și 19 ani (clasele V-VIII și IX-XII).

Pentru ediția din 2022, participanții trebuie să redacteze un eseu original, în limba engleză, cu titlul Education: On or Off-line. Which of the two types of study do you prefer?, în care să spună care consideră că sunt avantajele și dezavantajele școlii online versus școala în format fizic.

Premiile constau în cursuri online de limba engleză la Shakespeare School, înscrieri gratuite la examene Cambridge, cărți și dicționare. Toți cei care intră în concurs vor primi o diplomă de participare, pentru a-și completa portofoliul educațional.

Se vor mai acorda următoarele distincții: Trofeul Excelentei – pentru județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție; Certificate of Excellence – acordat profesorului cu cei mai mulți elevi înscriși la concurs; Certificate of Merit – acordat profesorilor din partea cărora se vor înscrie minimum zece participanți la cea de-a 14-a ediție a Shakespeare School Essay Competition.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale și creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câștigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri online, în limba engleză, cu finaliștii.

Termenul-limită de înscriere în concurs este 1 aprilie 2022. Anunțarea câștigătorilor va avea loc pe data de 8 iunie 2022.

Alte informații: www.shakespeare-school.ro/essay-competition

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s