Scrisoare pe adresa Planetei Pământ

În perspectiva Zilei Pământului, celebrata pe 22 aprilie, Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, în colaborare cu partenerii săi, organizează editia a doua a concursului Scrisoare pentru draga mea planetă.

Întrecerea li se adresează elevilor care frecventează o școală înscrisă în programul Eco-schools sau în programul Young Reporters for the Environment.

Tema ediției din acest an este Iubesc mediul – aleg să mă hrănesc sănătos. „Dați frâu imaginației și arătați ce ați făcut voi pentru salvarea Terrei de la distrugere și pentru un consum responsabil de hrană în familie!”, îndeamnă organizatorii.

Termen-limită de expediere a textelor este 30 aprilie 2022.

Scrisorile elevilor vor fi centralizate de profesorul coordonator din școală, care va selecta trei dintre cele mai inspirate texte, pe care le va trimite organizatorilor până în data de 30 aprilie, în format pdf. pe adresa de e-mail ccdgecoscoala@gmail.com.

Vor fi selectați 12 câștigători și se vor acorda un premiu și trei mențiuni pentru fiecare categorie de vârstă (5-10 ani, 11-14 ani, peste 15 ani). Rezultatele vor fi comunicate în data de 1 iunie 2022.

Participarea la concurs este gratuită.

CONTACT

Telefon: 0731. 713. 714
E-mail: ccdgro@gmail.com

Web: www.ccdg.ro 
Facebook CCDG: https://www.facebook.com/ccdgromania

Facebook MR: https://www.facebook.com/manancaresponsabil/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s