Concurs de educație financiară cu premii atractive

În cadrul programului Educație economică și financiară pentru liceu, Junior Achievement România organizează competiția Susțin educația financiară în comunitatea mea, care se adresează tuturor instituțiilor cu învățământ liceal (clasele IX-XII/XIII, toate filierele). Concursul are ca scop încurajarea educației financiare în școală, utilizând resurse în format digital interactiv.

Sunt invitați să participe elevi și profesori de liceu din toată țara (toate filierele) și presupune în primă instanță înscrierea a cel puțin un profesor dintr-un liceu, prin completarea formularului disponibil la adresa www.jaromania.org/hub, secțiunea Finanțele mele. Profesorul va coordona accesul elevilor pe platforma educațională JA Inspire™, pe baza unei liste de utilizatori primite de la organizator. Organizatorii mizează pe implicarea unui număr cât mai mare de participanți unici dintre elevii de clasele IX-XII, care trebuie să parcurgă cel puțin 75% din conținutul cursului educațional online Finanțele mele, disponibil pe platforma educațională JA Inspire™, în perioada stabilită de organizator

Etape concurs:

15 februarie –  5 mai: înscriere

17 februarie – 15 mai: accesul elevilor pe platforma educațională JA Inspire™ și parcurgerea cursului Finanțele mele

16-20 mai: centralizarea rezultatelor

23-27 mai: validarea rezultatelor și anunțarea liceelor care beneficiază de finanțare

1-30 iunie: eliberarea certificatelor pentru profesorii coordonatori și elevii participanți

Vor fi acordate premii în valoare totală de 54.000 RON, pentru școli și profesorii coordonatori, oferite de către Raiffeisen Bank și care pot fi utilizate exclusiv în scop didactic și educațional. Primii zece profesori vor beneficia de premii în valoare totală de 5.000 RON, iar primii 20 de profesori vor beneficia de burse pentru participarea la curs autorizat și examinarea în vederea certificării competențelor antreprenoriale.

Regulamentul îl găsiți AICI

Premiile pentru licee vor fi oferite sub formă de sponsorizări în bani sau obiecte/echipamente, în funcție de decizia școlii, și vor fi utilizate exclusiv pentru modernizarea instituției sau îmbunătățirea condițiilor de studiu (dotare laboratoare, clase, echipamente, soft-uri etc.).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s