Epilog la o iarnă de poveste

Școala Gimnazială Georgiu Popa – Câmpani a organizat proiectul educativ transdisciplinar Iarna de poveste, care s-a încheiat vineri, 4 martie 2022. S-a urmărit cultivarea respectului pentru natură și mediul înconjurător, muzică și poezie în rândul elevilor.

În cadrul acestui proiect s-a aplicat principiul transdisciplinarității în activitatea educativă. Viziunea transdisciplinară este o componentă esențială a procesului instructiv-educativ, iar acțiunile realizate au format elevilor o atitudine pozitivă și interes  față de disciplinele școlare, față de cunoașterea și înțelegerea mediului înconjurător, precum și stimularea curiozității pentru investigarea acestuia.

Elevii și-au valorificat activitatea în cadrul proiectului prin prezentări ppt, poster digital, carte digitală, machetă Iarna de poveste, în mod individual, frontal și pe grupe.

Echipa de proiect și coordonatorii activității – prof. Rada Daniela, prof. Boldor Alexandra, prof. Dan Ramona, prof. Ciotea Andreea, prof. Bogan Aurelia și prof. Stan Dana – au fost mereu preocupați de activitățile ce țin de cultivarea respectului elevilor față de cultură, cunoașterea, valorificarea și promovarea elevilor talentați.

Sursă imagine: fototeca Școlii Gimnaziale Georgiu Popa – Câmpani

Prof. RAMONA DAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s