Spring Alive: Culorile naturii

În cadrul proiectului Spring Alive, Societatea Ornitologică Română organizează o nouă ediție a concursului de desene, în perioada 11-30 aprilie. Tema acestuia este Culorile naturii. Concursul se adresează participanților de toate vârstele (lucrările copiilor și adulților vor fi jurizate separat).

Tema din acest an se leagă de culorile minunate regăsite în natura din jurul nostru. Concurenții trebuie să redea culorile naturii, de preferat cele întâlnite în jurul lor. Se pot desena specii emblematice din Spring Alive sau alte specii preferate din țară – păsări, mamifere, insecte sau plante. Este importantă păstrarea imagini și culorilor caracteristice speciilor.

Lucrările (desene sau picturi, scanate color sau fotografiate) se trimit prin e-mail, la adresa concurs@sor.ro, în intervalul 11-30 aprilie 2022.

În concurs vor intra lucrările trimise până în 30 aprilie. Fiecare concurent poate înscrie în concurs un singur desen. Desenele trebuie să respecte tema concursului, Culorile naturii. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a refuza participarea la concursul de desene pe motiv de neconcordanţă cu specificul temei sau al concursului.

Pentru înscrierea în concurs, în e-mail trebuie precizate următoarele date: nume și prenume, vârsta şi clasa (dacă e cazul), adresa poştală (județ, localitate, stradă, număr etc.), adresă de e-mail valabilă, număr de telefon. Autorii desenelor câștigătoare vor fi contactaţi după încheierea jurizării, prin e-mail sau telefon.

Premiile vor fi acordate pe categorii – copii (ciclul primar, ciclul gimnazial, liceu), respectiv adulți, şi vor consta în tricouri, caiete de lucru, rechizite.

Cele mai frumoase 20 de lucrări (alese de juriu) vor fi expuse pe site-ul oficial al Societății Ornitologice Române (www.sor.ro) și postate pe pagina de Facebook a SOR, iar câștigătorii vor fi premiați cu materiale care să-i încurajeze să continue activitatea artistică.

Artwork: Daria Marincaș

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s