PORȚI DESCHISE LA ȘCOALA OCTAVIAN GOGA

Dăscălițele de la Goga i-au primit cu brațele deschise, miercuri, 6 aprilie 2022, pe micuții musafiri de la grădinițe, dornici să le viziteze școala, de mână cu părinții lor dragi. Peste 100 de suflete au trecut pragul școlii în acea frumoasă zi de sărbătoare.

S-au vizitat cu această ocazie biblioteca școlii, clasele pregătitoare, cele două săli de sport, clasele a IV-a, cabinetul de informatică și – cea mai așteptată – curtea școlii. Aici au participat la diverse jocuri de mișcare, au fost pictați pe mâini și au desenat cu cretă pe asfalt, totul fiind coordonat de doamnele învățătoare.

Subsemnata, prof. Nicoleta Boloca, director al școlii, a fost alături de părinți și copilași, la fiecare pas, prin școală sau prin curte, bucurându-se cu toții de vremea și voia bună. 

Viitorii învățăcei au petrecut două ore de joacă și basm la școală, ceea ce îi vor face să revină cu drag la toamnă, când vor veni sfioși s-o caute pe… doamna învățătoare. 

Este o activitate pe care ne-am dorit-o a comunității cartierului Ioșia Nord. Am vrut să arătăm ceea ce se întâmplă în cadrul școlii. Vizitatorii vor parcurge un traseu în care prezentăm clasele pregătitoare, școala, sala de sport, cabinetul de informatică, tot ceea ce înseamnă școala și oamenii ei. În prezent avem două clase pregătitoare și din anul școlar următor promit comunității din Ioșia Nord că vom avea trei clase pregătitoare.

Gazde ale evenimentului au fost directorul Școlii Gimnaziale Octavian Goga, prof. Nicoleta Boloca, alături de doamnele profesoare pentru învățământul primar, Melania Curtean, Ioana David, Alexandra Dărăban, Bianca Matica, Adelina Moga, Liana Petruța, Monica Purtan, Ramona Țărău, doamna secretară Claudia Tóth și doamna bibliotecară Mariana Petru.

Numărul elevilor școlii a crescut față de anii precedenți, în prezent la Școala Gimnazială Octavian Goga învățând 415 de elevi. Creșterea numărului de școlari este pus pe seama românilor care se întorc din străinătate, dar și al celor care se mută în noile apartamente din cartierul Ioșia.

Sursă imagini: fototeca Școlii Gimnaziale Octavian Goga

prof. NICOLETA BOLOCA,

directorul Școlii Gimnaziale Octavian Goga

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s