Înscrieri la doctorat la Universitatea din Oradea

Chiar din prima zi a lunii septembrie, până la data de 19 septembrie 2022, se desfășoară înscrierea pentru programele de Studii Universitare de Doctorat organizate de Universitatea din Oradea.

Anul acesta, Universitatea din Oradea face înscrieri la studii doctorale în 18 domenii: Administrarea Afacerilor, Economie, Finanțe, Istorie, Sociologie, Filologie, Teologie, Geografie, Științe Biomedicale – Medicină și Farmacie, Biologie și Științe Inginerești: Agronomie, Inginerie Electrică, Inginerie Energetică, Electrotehnică, Inginerie Industrială, Inginerie și Management, Matematică. Sunt disponibile, în total, 183 de locuri: 164 cu taxă, 10 bugetate fără bursă și 9 bugetate cu bursă.

Testele de competență lingvistică se vor desfășura on-line, după următorul program: limba engleză – 1 și 15 septembrie 2022, ora 14:00, limba germană – 6 și 27 septembrie 2022, ora 17:00, limba franceză – 6 și  20 septembrie 2022, ora 10:00.

Pentru mai multe informații și înscrierea la examenul de competență lingvistică, cei ce aspiră la titlul de doctorand pot scrie la adresa: certificatelingvistice@uoradea.ro sau pot suna la tel. 0259 408 267.

Mai multe informații despre admiterea la studiile de doctorat se găsesc pe: doctorat.uoradea.ro

Sursă imagine: bihon.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s