Înscrieri în programul «Hai la Olimpiadă!»

Fundația «Nouă ne pasă» a deschis înscrierile pentru cea de-a X-a ediție a programului Hai la Olimpiadă!

Elevii din sistemul public de învățământ pasionați de matematică, fizică sau informatică se pot înscrie până pe data de 11 octombrie, iar cei selectați se vor putea pregăti gratuit la unul dintre cele 54 de centre de pregătire din 26 de orașe din întreaga țară, sub îndrumarea unor profesori cu experiență.

În anul școlar anterior, 6.298 de elevi s-au înscris pentru participarea la cursurile centrelor „Hai la Olimpiadă!”, iar 5.865 dintre aceștia au fost selectați și s-au pregătit pentru a face performanță în centrele din întreaga țară. Aceștia au beneficiat de îndrumarea a 347 de profesori, de materialele didactice și infrastructura de lucru de care au nevoie. Fiecare centru de pregătire beneficiază și de un portal, care permite administrarea întregii activități.

Fundația «Nouă ne pasă» organizează centre de pregătire pentru performanță în localitățile Oradea, Alexandria, Baia Mare, Bârlad, Beclean, Bistrița, Brașov, București, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Huși, Iași, Năsăud, Piatra Neamț, Rădăuți, Roman, Sângeorz-Băi, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Timișoara, Vaslui și Vatra Dornei.

Cursurile au loc sâmbăta, pe parcursul întregului an școlar. Elevii sunt eligibili pentru centrele din județele în care învață, iar criteriile pentru admitere sunt stabilite la nivelul fiecărui centru de cadrele didactice. Conținutul de predare-învățare este stabilit de profesori, la nivelul fiecărui centru, în funcție de nevoile și nivelul fiecărei grupe.

Înscrierile pot fi realizate online de părinții sau reprezentanții legali ai elevilor, prin completarea formularului disponibil pe pagina www.nouanepasa.ro/inscrieri-hlo.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s