Înscrieri la Cangurul lingvist – Engleză

Au început înscrierile pentru o nouă ediție a jocului-concurs Cangurul Lingvist – Engleză, care are parte de multă popularitate în rândul cadrelor didactice, elevilor și părinților, îmbinând armonios cunoștințele de limbă, civilizație și cultură cu distracția și logica. Cangurul Lingvist – Engleză se adresează elevilor din clasele I-XII.

Susținerea ediției din acest an va avea loc pe 18 noiembrie 2022. 

Cangurul propune două variante de susținere a jocurilor-concurs:

· Offline, în centre de concurs / școli. Înscrierea elevilor se poate realiza până la data de 7 noiembrie 2022. Pentru înscriere, accesați https://cangurul.ro/ și selectați opțiunea ”Înscrieri – Înscrieri școală” din meniu.

· Online, pe platforma www.cangurul.net. Înscrierile pot avea loc până la momentul susținerii testului. Pentru înscriere, accesați https://cangurul.ro/ și selectați opțiunea ”Înscrieri – Înscrieri individuale” din meniu.

Regulamentul jocului-concurs poate fi consultat aici

Broșura cu teste costă 20 lei. Pentru organizatori, se acordă reduceri și gratuități: 10-30 de broșuri cu teste pentru același concurs costă 15 lei/exemplar, se acordă transport gratuit + 1 exemplar cadou; 31-100 de broșuri cu teste pentru același concurs costă 12 lei/exemplar, se acordă transport gratuit + 10% exemplare cadou; peste 100 de broșuri cu teste pentru același concurs costă 10 lei/exemplar, se acordă transport gratuit + 10% exemplare cadou.

Elevii vor primi diplomă de participare și analiza testului. Diploma se va putea descărca direct de pe site, folosind codul de participare. Profesorii-organizatori vor primi diplome și adeverințe de participare.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s