Ecosistemul educațional în lumea digitalizată

Asociația Română de Literație, Quartz Matrix, Colegiul „Richard Wurmbrand”, AGIRO-MD, Universitatea de Stat din Moldova, Liceul Teoretic Republican Aristotel Chișinău vă invită la prima ediție a Forumului Educației România – Republica Moldova, cu tema Ecosistemul educațional în lumea digitalizată, ce va avea loc la Iași, în perioada 27-28 octombrie 2022, la Centrul de Conferințe AGORA.

Trăim într-o lume în care provocările și oportunitățile de învățare sunt mai numeroase decât oricând înainte. Trăim într-o lume în care instituțiile de educație, mediul de afaceri și societatea civilă sunt chemate să identifice soluții, să împărtășească din experiențele de succes și să învețe împreună cum să facă educația mai bună pentru fiecare copil, tânăr și adult.

Evenimentul va crea un spațiu de discuții, învățare și explorare a exemplelor de bună practică și de impact, din sistemele educaționale din țările noastre, în domeniul învățării profesionale în contextul lumii digitalizate, a creșterii performanțelor manageriale prin digitalizarea școlilor. De asemenea, vom acorda o atenție deosebită cercetării și inovării în educație, ca rezultat al folosirii tehnologiilor IT în procesul de predare – învățare.

Pentru participare vă rugăm să vă înscrieți pe pagina evenimentului, la secțiunea Înregistrare

Taxă de participare forum: 250 lei.

Taxă de participare forum + masterclass cu Dr. John Collick: 300 lei

CONTACT:

MAGDALENA OLARU

manager departament Soluții Educaționale

mobil 0725 117 066

e-mail: magdalena.olaru@quartzmatrix.ro 

site: www.quartzmatrix.ro

Sursă imagine: nextclass.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s