Trei ani de Comuniteca

Fundația Comunitară Oradea celebrează trei ani de Comuniteca. 3trei ani plini de activități dedicate comunității și dezvoltării acesteia. 14 octombrie 2019 a fost ziua în care Fundația Comunitară Oradea a deschis un centru al oamenilor din Oradea și județul Bihor.

De trei ani, copii, tineri și adulți se bucură de activități gratuite care au în vedere dezvoltarea lor personală și profesională. Vorbim despre ateliere gratuite pentru copii, activități de dezvoltare personală și profesională pentru tineri și adulți.

De-a lungul anilor, Comuniteca a realizat ateliere prin care orădenii și-au dezvoltat abilitățile sau au descoperit noi pasiuni. Ateliere de artă, științe, teatru, biologie, caligrafie, fotografie, creație vestimentară, meteorologie, ecologie, educație rutieră și multe altele au avut parte de interesul orădenilor care au beneficiat de acestea. Fiecare atelier organizat de Fundația Comunitară Oradea a fost susținut de mentori dedicați, de cadre didactice sau profesioniști din diverse domenii, dar și cu suportul financiar al donatorilor persoane fizice și juridice, fără de care, Comuniteca nu ar fi putut să existe.

Comuniteca susține implicarea activă, acțiunile colective, precum și spiritul inovativ al persoanelor care îi trec pragul. Acesta a fost și motivul care a stat la baza creării unei zone de coworking sau a unor activități precum imprimarea 3D. În cadrul Comuniteca talentul se cultivă, iar noile pasiuni devin competențe. De 3 ani, Comuniteca găzduiește și încurajează tinerii și adulții să fie implicați activi în societate prin activități de încurajare a voluntariatului sau de dezvoltare personală și profesională, în timp ce ONG-urile și grupurile de inițiativă sunt sprijinite să desfășoare proiecte pentru comunitate. Comuniteca este și casa Fundației Comunitare Oradea. De aici #sefacebine pentru comunitate.

Comuniteca se găsește pe str. Republicii, nr. 30, în incinta Crișul Shopping Center, la etajul 1.

CONTACT:

Teodora Albiter

Director de programe

Tel: 0743 899 901

E-mail: teodora@fundatiacomunitaraoradea.ro

Sursă imagine: fototeca Fundației Comunitare Oradea

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s