Al doilea an pentru Centrul Județean de Excelență Bihor

Luna septembrie a început cu stabilirea grupelor pentru anul școlar 2022-2023, selecția profesorilor și înscrierea elevilor. Ministerul a alocat un număr fix de ore pe care le susține financiar, însă vor fi grupe la care profesorii vor ține orele voluntar. Vor fi grupe în Oradea, Salonta, Beiuș, Aleșd.

Interesul pentru participarea la grupele centrului s-a văzut anul acesta în numărul mare de înscrieri. Pentru grupele afișate pe site-ul centrului s-au înscris 670 elevi, iar în cadrul programului Hai la olimpiadă!, 313 la Matematică și 84 la Fizică.

Câteva exemple: Matematică, clasa a IV-a – 130 înscrieri, Matematică, clasa a V-a – 100 înscrieri, Informaticăm clasa a V-a – 40 înscrieri.

La aceste grupe, ca și la altele, unde numărul de înscrieri a depășit numărul de locuri alocate, s-au organizat concursuri de selecție. Mai jos sunt grupele de la secția română.

Să fii parte a Centrului Județean de Excelență este o oportunitate și o șansă enormă pentru copiii admiși iar pentru profesori un privilegiu dar și o mare responsabilitate.

Mai multe informații pe site-ul www.cexbh.ro.

Mult succes tuturor în noul an școlar!

Sursă portret: fototeca personală Violeta Paruș

prof. VIOLETA PARUȘ

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s