Totul despre CELTA într-un webinar gratuit

Shakespeare School a programat pentru data de 4 noiembrie, de la ora 18:30, un webinar online gratuit, intitulat The Complete CELTA Experience – Everything you need to know, dedicat profesorilor de limba engleză care doresc să se perfecționeze, dar și persoanelor care vor să profeseze în domeniu și au nevoie de o certificare recunoscută internațional.

Speaker-ul webinar-ului, care se va ține pe platforma ZOOM, este dna Georgiana Bose, CELTA tutor, din partea Shakespeare School. Invitat special: dna Aniella Bușilă – Educational Consultant, Cambridge University Press & Assessment.

Persoanele prezente vor primi un certificat de participare.

Toți participanții la webinar beneficiază de un discount special pentru înscrierea la cursul CELTA part-time, 100% online, care începe din 14 ianuarie 2023. Oferta expiră pe 7 noiembrie 2022 și este valabilă în limita locurilor disponibile.

Diploma CELTA (Certificate in English Language Teaching to Speakers of Other Languages) reprezintă unul dintre cele mai importante atuuri profesionale. Acest eveniment reprezintă o minunată ocazie de a afla informații exhaustive despre cursurile CELTA organizate de Shakespeare School, ca și despre posibilitatea de a preda engleza oriunde în lume.

Înscrieri la webinar AICI

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s