Nominalizează vectorii excelenței școlare!

Fundația Comunitară Oradea invită bihorenii să nominalizeze faptele bune și oamenii din spatele lor. După trei ani de la ultima ediție realizată în cinstea acestora, Fundația Comunitară Oradea organizează joi, 8 decembrie, de la ora 17.00, Gala Comunității Bihorene, evenimentul prin care sunt recunoscute și celebrate acțiunile prin care comunitatea noastră se dezvoltă.

Bihorenii sunt invitați să își exprime aprecierea nominalizând oamenii și inițiativele care în perioada 2020 – 2022 au avut un impact major asupra dezvoltării comunității, fapt pentru care merită recunoaștere în cadrul Galei Comunității Bihorene.

Nominalizările pot fi făcute AICI.

Categoriile la care bihorenii pot nominaliza oameni valoroși și proiecte implementate cu succes în comunitate sunt următoarele:

LIDERUL care schimbă lumea

La această categorie bihorenii pot nominaliza persoanele care prin dedicare și profesionalism au reușit să îndrume și să inspire comunități, devenind exemple demne de urmat.

VOLUNTARUL anului

Voluntarii sunt cei care oferă timp și implicare pentru ca întreaga comunitate să aibă de câștigat. Nominalizarea celui mai dedicat reprezintă recunoașterea eforturilor depuse.

ECHIPA anului

La această categorie se încadrează grupurile de inițiativă care împreună au gândit și implementat proiecte și au găsit soluții pentru problemele din comunitate.

EXCELENȚĂ în meserie

Pot fi nominalizați acei angajați din sistemul public sau privat, care prin pasiunea pentru munca lor excelează din punct de vedere profesional.

PROIECTUL anului

La această categorie pot fi nominalizate proiectele derulate de orice tip de organizație, profit sau non-profit, autoritate publică, grupuri de inițiativă sau indivizi, care au produs un impact major și vizibil, rezolvând probleme existente în comunitate indiferent de domeniul în care a fost dezvoltat: social, comunitar, medical, ecologic, cultural etc.

ONG-ul anului

Această categorie este despre organizațiile non-profit care au produs schimbări vizibile în comunitate prin proiectele pe care le-au coordonat, prin evenimentele pe care le-au organizat sau prin campaniile pe care le-au derulat.

PROMOTOR al culturii și artei

Categoria aceasta are ca scop nominalizarea organizațiilor non-profit, a grupurilor de inițiativă sau a oamenilor care s-au axat pe promovarea artei, culturii sau tradițiilor prin activitățile realizate.

PROMOTOR al excelenței școlare

La această categorie pot fi nominalizate organizațiile non-profit, grupurile de inițiativă sau oamenii care au avut în vedere promovarea excelenței în domeniul educației, prin proiecte inovatoare, prin promovarea valorilor autentice și a meritocrației.

Gala Comunității Bihorene este un eveniment prin care sunt recunoscute și celebrate acțiunile care transformă comunitatea într-una mai bună. Implicarea și devotamentul pot fi apreciate prin nominalizarea acestora:

Formular de nominalizare

Mai multe informații despre Gala Comunității Bihorene se găsesc pe site-ul Fundației Comunitare Oradea.

CONTACT:
Beatrice Bungo, manager de comunicare

mobil: 0770 761 256

e-mail: info@fundatiacomunitaraoradea.ro

Sursă imagine: fototeca Fundației Comunitare Oradea

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s