Praf de stele în Piața Unirii

În data de 16 octombrie 2022 a avut loc ultima zi de FestiFall Oradea, acest eveniment luând sfârșit cu un concert susținut de trupa Carla’s Dreams, urmat de un spectacol de artificii în Piața Unirii. Locația dedicată acestui eveniment a fost arhiplină de oameni.

Câteva titluri de piese care au fost incluse în concert: Sub pielea mea, Acele, Imperfect, Până la sânge, Scara 2, etajul 7, Beretta, Tequila, Te  rog, Ne topim.

Intrarea la concert a fost liberă. Nu au fost raportate incidente în timpul desfășurării concertului. Solistul trupei a inițiat un scurt dialog cu publicul după fiecare piesă începând de la mijlocul concertului până la sfârșit spunând că este „ultima piesă”, iar după va începe spectacolul de artificii. Reacția publicului a fost pe măsură, plină de bucurie.

Carla’s Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, o trupă constituită pe 20 ianuarie 2012, la Chișinău. Trupa combină mai multe genuri muzicale:  hip-hop, rock, jazz și pop. Solistul vocal al trupei, cu numele de cod „Sergiu”, și colegii săi își ascund identitatea în toate aparițiile publice și poartă hanorace cu glugă, ochelari de soare și măști pe față, realizate integral prin machiaj.

IASMINA TONȚ,

clasa a IX-a, CN Onisifor Ghibu Oradea

Sursă imagine: fototeca personală Iasmina Tonț

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s