Votează-ți profesorul favorit!

Fundația Comunitară Oradea organizează din nou, după trei ani de la evenimentul anterior, Gala Comunității Bihorene. Publicul este invitat să desemneze prin vot personalități și organizații care schimbă în bine viața comunității. Una dintre categorii, sub titulatura Promotor al excelenței școlare, urmărește să desemneze o organizație sau un profesor care s-a remarcat prin activitatea didactică.

„Exprimă-ți recunoașterea și nominalizează oamenii și inițiativele care în perioada 2020 – 2022 au avut un impact major asupra dezvoltării comunității noastre”, spun organizatorii.

Nominalizările se trimit AICI.

Categoriile la care se trimit nominalizări sunt următoarele:

PROMOTOR al excelenței școlare

 La această categorie poți nominaliza organizațiile non-profit, grupurile de inițiativă sau oamenii care au avut în vedere promovarea excelenței în domeniul educației, prin proiecte inovatoare, prin promovarea valorilor autentice și a meritocrației.

LIDERUL care schimbă lumea

La această categorie poți nominaliza persoanele care prin dedicare și profesionalism au reușit să îndrume și să inspire comunități, devenind exemple demne de urmat. 

VOLUNTARUL anului

Voluntarii sunt cei care oferă timp și implicare pentru ca întreaga comunitate să aibă de câștigat. Nominalizarea celui mai dedicat reprezintă recunoașterea eforturilor depuse. 

ECHIPA anului

La această categorie se încadrează grupurile de inițiativă care împreună au gândit și implementat proiecte și au găsit soluții pentru problemele din comunitate.

EXCELENȚĂ în meserie

Pot fi nominalizați acei angajați din sistemul public sau privat, care prin pasiunea pentru munca lor excelează din punct de vedere profesional. 

PROIECTUL anului

La această categorie poți nominaliza proiectele derulate de orice tip de organizație, profit sau non-profit, autoritate publică, grupuri de inițiativă sau indivizi, care au produs un impact major și vizibil, rezolvând probleme existente în comunitate indiferent de domeniul în care a fost dezvoltat: social, comunitar, medical, ecologic, cultural etc.

ONG-ul anului 

Această categorie este despre organizațiile non-profit care au produs schimbări vizibile în comunitate prin proiectele pe care le-au coordonat, prin evenimentele pe care le-au organizat sau prin campaniile pe care le-au derulat.

PROMOTOR al culturii și artei

Categoria aceasta are ca scop nominalizarea organizațiilor non-profit, a grupurilor de inițiativă sau a oamenilor care s-au axat pe promovarea artei, culturii sau tradițiilor prin activitățile realizate. 

Ceremonia de acordare a premiilor se va ține pe 8 decembrie 2022, la Hotel Ramada.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s