Antreprenoriat pentru fete

Girls Go Circular, un proiect educațional finanțat de Uniunea Europeană, este adresat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. În rețeaua Junior Achievement, proiectul este implementat în 10 țări – Bulgaria, Grecia, Italia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovenia, Ungaria. La ediția pilot, derulată în perioada septembrie – decembrie 2020, au participat și organizații JA din patru țări – Bulgaria, Italia, Portugalia, România.

Prin intermediul unui program de învățare online privind economia circulară, proiectul urmărește dezvoltarea competențelor digitale și antreprenoriale ale fetelor din Europa cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Deși proiectul este special dezvoltat pentru a încuraja fetele să se orienteze către domeniile STEM, implicarea băieților este, de asemenea, permisă și susținută.

Girls Go Circular cuprinde module de învățare online despre provocările legate de extragerea, consumul și reutilizarea durabilă a resurselor naturale, care stimulează elevii să devină agenți ai schimbării în procesul de tranziție ecologică.

Durată totală implicare: în medie, 4 ore.

Elevii și profesorii pot accesa în mod gratuit activitățile digital-interactive, disponibile în limbile română și engleză.

Profesorii și elevii primesc certificate. Se acordă, de asemenea, certificat pentru școală. Participarea la toate etapele din proiect și certificarea sunt gratuite.

Înscrierea se face de către profesori, care vor completa ACEST FORMULAR.

Free stock picture

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s