Întâlniri fertile sub tutela Școlii Gimnaziale Săliște de Vașcău

Cercul pedagogic al cadrelor didactice din educația timpurie – sector Ștei, s-a desfășurat la Școala Gimnaziala Nr. 1 Săliște de Vașcău.

Cercul a constituit un prilej de frumoasă reîntâlnire a colegelor din sector, dar și o oportunitate de dezvoltare a competențelor profesionale, atât prin materialele prezentate de subsemnata, prof. Daciana Nica, alături de doamnele profesoare Sorina Rengle, Stefea Dorina, Adina Vesa, cât și prin activitățile interactive de familiarizare cu diverse aplicații digitale utile în activitatea didactică și exemple de bune practice din activitățile extracurriculare realizate cu grupele de copii.

Pe lângă lansarea Programului național Joc, respect și bucurie, care promovează educația pentru valori, această întâlnire a constituit o ocazie pentru lansarea Proiectului educativ județean Cărțile vorbesc, inițiat de Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Ștei, coordonator prof. Anca Purtan, proiect care stimulează interesul copiilor față de carte, precum și însușirea valorilor promovate prin intermediul textelor literare.

Școala-gazdă, Școala Gimnazială Nr. 1 Săliște de Vașcău, a dat dovadă încă o dată de un exemplu de urmat prin activitățile și proiectele diverse în care se implică, pentru colaborarea cu autoritățile locale, reprezentată prin dnul primar Fănel Tulvan și familiile copiilor.

prof. DACIANA NICA,

director Școala Gimnazială Nr. 1 Săliște de Vașcău

Sursă imagini: fototeca personală Daciana Nica

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s