Învață baschet de la experți!

Lucrarea Ghidul micului baschetbalist, realizată de un grup de autori, în numele cărora semnează prof. Suzana Onaca, a văzut în aceste zile lumina tiparului. Cartea apare sub egida editurii Didactica Militans a Casei Corpului Didactic a Județului Bihor și se dorește un manual practic pentru toți iubitorii acestui sport.

Ghidul micului baschetbalist conține sfaturi pentru micii baschetbaliști și sportivi care își încep activitatea sportivă într-o echipă, club, asociație, grup organizat și – de ce nu – pentru copiii care fac mișcare și sport sub orice formă: sport de masă, orele de educație fizică și sport, timp liber”, ne spune prof, Onaca.

Lansarea oficială a lucrării este programată pentru ziua de joi, 22 decembrie, la Colegiul Național Mihai Eminescu Oradea, în prezența participanților la proiectul încununat cu această apariție editorială și a mai multor invitați.

Până atunci, vă invităm să parcurgeți Ghidul micului baschetbalist în format flipbook, accesând ACEST LINK sau dând click pe coperta de mai jos.

Sursă portret prof. Suzana Onaca: fototeca personală

PUTEȚI CITI LUCRAREA ȘI PE MOBIL, PRIN INTERMEDIUL QR CODE-ULUI DE MAI JOS. PENTRU A O DESCHIDE, TREBUIE SĂ AVEȚI O APLICAȚIE DE TIP QR CODE READER, DISPONIBILĂ GRATUIT PE GOOGLE PLAY STORE SAU PE APPLE APP STORE.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s