În dialog despre meseriile viitorului. Piața muncii în lumea de mâine

În 31 ianuarie 2023, de la ora 15:00, pe pagina de Facebook Edumanager se va desfășura întâlnirea Comunității OSC – Edumanager, cu tema Meseriile viitorului. Invitata specială a ediției este conf. univ. dr. Andreea Paul, președinte INACO – Inițiativa pentru Competitivitate.

Moderatorul întâlnirii, conf. univ. dr. Mihai Bogdan Petrișor, va conduce discuțiile privind meseriile viitorului, ce anume se conturează ca fiind de viitor, cum îi sprijinim pe elevi în alegerea vocației.

„Economia României nu poate ține pasul cu revoluția industrială 5.0, în care omenirea a intrat, fără automatizarea proceselor și fără modernizarea educației și a nomenclatorului de competențe noi, în toate domeniile, producție, servicii, administrație publică și privată deopotrivă. Toate centrate pe scopul creșterii calității vieții umane, pentru ca noi să muncim mai puțin, dar mai inteligent!”, apreciază conf. univ. dr. Andreea Paul.

Pentru a confirma participarea gratuită, trebuie completat un formular disponibil AICI.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 75 de minute, are loc pe Zoom și va fi transmisă live.

Dezbaterea se adresează cadrelor didactice preuniversitare și universitare, directorilor de școli și licee, dar și elevilor, studenților sau părinților.

Sursă imagine: detaliu din afișul evenimentului

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s