Concurs de educație financiară pentru liceeni

Junior Achievement România a lansat a șasea ediție a concursului Susțin educația financiară în comunitatea meaconceput pentru încurajarea educației financiare la liceu.

În perspectiva pregătirii pentru concurs, celor interesați li se oferă acces gratuit la platforma internațională de e-learning JA Inspire, la cursul digital Finanțele mele, ca și oportunitatea de a beneficia de sprijin financiar pentru dotarea cu echipamente și resurse educaționale.

Până pe 30 aprilie, liceele pot facilita pentru elevii lor accesul gratuit la cursul Finanțele mele și oportunitatea unei experiențe digital-interactive, de învățare a principiilor de bază pentru organizarea și gestionarea bugetului personal și pentru documentarea deciziilor de cheltuire sau investire a banilor. Cursul este disponibil pe platforma internațională de e-learning JA Inspire, unde elevii găsesc exerciții cu feedback imediat, conținut video, teste de verificare și teme de documentare.

Prin acest proiect, peste 200.000 de elevi și profesori din învățământul liceal și primar au beneficiat până acum de activități, resurse și kit-uri gratuite de educație financiară. La ediția de anul trecut au participat aproape 30.000 de elevi din 300 de școli, aceștia urmând cursul Finanțele mele, și 16 licee au beneficiat de finanțare pentru diverse proiecte.

Alte informații despre program și înscriere găsiți la ACEST LINK

Susțin educația financiară în comunitatea mea se realizează în parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Free stock picture

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s