Susține sănătatea păsărilor și a ecosistemelor!

În timpul iernii, Societarea de Ornitologie din România se preocupă și mai mult de bunăstarea păsărilor rămase în orașe, , dorind să păstreze vii sunetele naturii pentru primăvara care vine, pentru ca păsările să aibă hrană și adăpost, iar oamenii să se bucure de prezența lor. Pe acest fond, SOR lansează un apel la donații, care să ajkute efortul membrilor entuziaști ai acestei organizații.

În anotimpul cald păsările găsesc mai ușor hrană, dar odată cu venirea frigului, aceste resurse devin mai greu accesibile. La temperaturi extrem de scăzute, menținerea temperaturii corpului la păsări necesită multă energie. Amplasarea de hrănitori în sezonul rece înseamnă protejarea păsărilor sălbatice, iar cu sprijinul iubitorilor naturii, păsările sunt ocrotite și își găsesc habitate sigure în parcuri și în copacii din apropierea caselor .

„Știm că și tu iubești ciripitul păsărilor fericite, care tocmai ce au terminat o porție sănătoasă de semințe. Ajută-ne să ne asigurăm că rămân alături de noi și donează pentru păsările ce vin la hrănitoare. Cu o donație lunară de 40 de lei te asiguri că peste 1000 de păsări vor primi semințe tot sezonul de iarnă. Intră pe sor.ro și donează!”, se spune într-un comunicat.

Formularul de donație se găsește AICI.

Imagine: bannerul campaniei de donații a SOR

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s