La facultate de capul meu sau împins de părinți?

În 15 martie, de la ora 18 la ora 19, va avea loc o conferință online pe Zoom cu tema Cine alege facultatea: Eu sau copilul meu? Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu. 

Ce facultate alege să urmeze copilul? Care este rolul părintelui în această decizie? Trebuie să-l îndrume, să îl susțină, să-l lase să ia decizia singur sau să intervină, luând decizia în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății? Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

Radu Atanasiu, Associate Dean of Academic Affairs la BISM, alături de Luiza Banyai, People Experience Strategist & Company Transformation Advisor și Mariana Lupuianu, Global Head of Talent Acquisition @Amber, Psihoterapeut Integrativ/ Consilier dezvoltare personală și carieră, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății.

„Sunt psiholog clinician, psihoterapeut integrativ, practicant în Somatic Experiencing, om de HR. De când mă știu, am avut această dorința de a ajuta și de a asculta oamenii. Lucrez de peste opt ani în recrutare, ceea ce m-a ajutat să mă dezvolt și să ajut oamenii să își găsească un parcurs în viața personală, dar și profesională. Sunt bucuroasă să împărtășesc din experiența mea individuală și profesională, crezând cu tărie că puterea exemplului poate genera claritate și sprijin”, spune Mariana Lupuianu.

înscriere aici

Webinar-ul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii-cheie care influențează această decizie.

Sursă portret Mariana Lupuianu: ro.linkedin.com

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s