Petrece Săptămâna Verde cu experții! Facultatea de Protecția Mediului organizează ateliere pentru elevi

Facultatea de Protecția Mediului din cadrul Universității din Oradea desfășoară un proiect remarcabil. Venind în întâmpinarea nevoilor instructiv-educative și formative din cadrul Săptămânii Verzi, organizate la nivelul fiecărei unități de învățământ preuniversitar din județ, Facultatea de Mediu susține ateliere pe o tematică foarte vastă, sub conducerea unor specialiști veritabili.

Facultatea și-a deschis deja porțile pentru ecologiștii aflați pe băncile învățământului primar, gimnazial sau liceal; ieri ai fost vizitați de elevi de clasa a VII-a de la Școala Oltea Doamna, iar azi, marți, 28 martie, au fost vizitați de circa 140 de elevi de la Oltea Doamna și Liceul Betel. Vineri sunt așteptați elevi de la Colegiul Național Mihai Eminescu.

Vă prezentăm în continuare propunerile Facultății de Protecția Mediului adresate elevilor și profesorilor din preuniversitar, pentru Săptămâna Verde, o premieră în învățământul românesc, care și-a făcut loc în calendarul activităților didactice ale anului școlar 2022-2023.

Cei interesați de una sau mai multe activități din această paletă de oferte sunt rugați să sune responsabilul respectivei activități, al cărui nume și număr de telefon îl găsiți în coloana din dreapta a tabelului, pentru a vă programa în prealabil.

Aceste informații ne-au fost transmise prin amabilitatea dnei prof. dr. ing. Marinela Bodog, responsabilul acestei acțiuni, căreia îi mulțumim.

Sursă imagine: fototeca personală Marinela Bodog

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s