Webinar gratuit cu Vaughan Elliott, expert în examinări Cambridge 

Asociația InstruIT și Regency Books vă invită să participați la un webinar live gratuit cu tema Updated tips for the A2 Key and B1 Preliminary Cambridge Exams, prezentat de Vaughan Elliott, autorul a două dintre cele mai recente cărți de teste apărute la editura Regency Books din Marea Britanie și distribuite în România de Asociația InstruIT.

Webinar-ul va dura oră oră și va avea loc pe platforma Zoom, pe data de 29 aprilie 2023, de la ora 16:00.

Vaughan Elliott a fost implicat în examene de limba engleză timp de 15 ani în Europa de Est și Scandinavia, atât ca examinator, cât și ca formator de examinatori și are mulți ani de experiență ca autor de materiale de examen. În cadrul acestui webinar, autorul va prezenta diferitele părți ale componentelor de ascultare, citire, vorbire și scriere ale examenelor A2 Key for schools și B1 Preliminary for Schools. Vaughan va oferi, de asemenea, sfaturi utile pe tot parcursul prezentării, iar la final va avea loc o sesiune de Q&A. Participanții pot trimite întrebări în timpul discuției, urmând ca autorul să răspundă la unele dintre acestea în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Pentru a vă înregistra, sunteți invitați să completați formularul de la ACEASTĂ ADRESĂ, până la data de 21 aprilie.

Toți participanții vor primi un certificat de participare la eveniment. De asemenea, se va organiza o tombolă cu premii constând în trei cărți de teste de nivel A2 cu răspunsuri și audio.

Aceste informații ne-au fost oferite printr-un comunicat semnat de dna Irena Vasiu, educational consultant la Eurolingva Examinations Centre (Oradea, str. Stefan Zweig nr. 10A, tel. / fax 0359 432 033).


Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s