Au plantat puieți de paltin și stejar

Fiecare primăvară înseamnă pentru români aceeași tradiție pe toate planurile, dar mai cu seamă grija pentru protecția sănătății planetei. În acest sens, în spirit de voluntariat, care te face mai bogat, românii salută primăvara prin participarea la acțiuni concrete care implică mediul înconjurător.

Grija pentru „tot ce crește și sporește în izvorniță”, ca și respectul pentru viitoarele generații, au însemnat punctul de plecare într-o acțiune de voluntariat inițiată de Școala Gimnazială Nr. 1 Lunca, reprezentată de dna director, prof. Violeta Culda, și mai multe cadre didactice (prof. Florina Rif, prof. Andreea Ciotea, prof. Alina Boc și subsemnata, prof. Petronela Heredea), în colaborare cu Ocolul Silvic Codrii Beiușului, reprezentat de dl Cosmin Jurcău, agent de teren.

Elevii și cadrele didactice, cu sprijinul agentului de teren, au plantat puieți din specia paltin și stejar în zona satului Șuștiu.

De apreciat implicarea în acțiune a elevilor, în vederea conștientizării privind păstrarea și conservarea pădurilor, în scopul dezvoltării durabile a comunităților locale.

prof. PETRONELA HEREDEA,

Școala Gimnazială Nr. 1 Lunca

Sursă imagini:

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s