Cum să devii super-prof

În data de 4 aprilie, marți, între orele 19:00 – 20:30, platforma EduMagic organizează webinar-ul Devino super-prof, adresat în primul rând cadrelor didactice care doresc să învețe tehnici de motivare și activare a elevilor în timpul orelor. Participanții vor primi și recomandări pentru a face față provocărilor psihice reclamate de activitatea didactică.

 Prof. Marius Lobază și Marius Mazilu vor prezenta metode inovatoare de predare cu ajutorul VBoard, folosind tabla interactivă sau videoproiectorul. Născut în Oradea, Marius Lobază este profesor de matematică la Colegiul Naţional Bănățean din Timișoara și formator CCD Timiş. În aproape trei decenii de carieră, prof. Lobază a avut contribuții în peste 60 de publicații – cărți de exerciții, materiale didactice, auxiliare curriculare. Canalul său de YouTube poate fi accesat AICI.

Psih. Carmen Neagu va vorbi despre burnout și soluții de contracarare a acestuia. Carmen Neagu este psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România cu formarea de bază în psihologia integrativă și are un ​​Master în Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică. Este autoarea lucrărilor Tezaur de greșeli. Ghid de supraviețuire pentru profesori și Îmblânzirea anxietăţii. Ghid terapeutic pentru profesori.

Înscrierea la acest webinar este gratuită și se poate face accesând ACEST LINK. Se acordă certificat de participare.

Sursă portret Marius Lobază: aspireteachers.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s