«Gramatică – Teorie și aplicații»: Părți de vorbire

Prof. înv. primar Titiana Vesa, împreună cu colega sa, prof. înv. primar Olimpia Ciuciu, a realizat un auxiliar în sprijinul elevilor de ciclu primar, pliat pe specificul elevilor. Noutatea acestei lucrări, intitulate Gramatică – Teorie și aplicații, ține atât de conținut. cât și de maniera de diseminare și propagare a acestuia.

Auxiliarul le este destinat în primul rând elevilor de clasa a IV-a, cărora le va stimula curiozitatea şi dorința de învăţare, prin fișele de lucru interactive care se vor regăsi în acest caiet de lucru.

Caietul conține exerciții care vizează îmbogățirea vocabularului, exerciții de limbă ce vizează însușirea conținuturilor referitoare la părțile de vorbire și de propoziție și, nu în ultimul rând, exerciții ce vizează dezvoltarea creativității și imaginației elevilor.

Puteți parcurge în continuare o primă parte a acestui caiet, în format e-book, și anume paginile 1-44, alocate unor chestiuni de lexic și unor părți de vorbire (substantivul, adjectivul, pronumele și verbul).

Gramatică – Teorie și aplicații reprezintă un instrument care poate fi utilizat atât la școală, în cadrul lecţiilor de Limba și literatura română, cât și acasă, pentru studiu individual, și în vederea pregătirii elevilor de clasa a IV-a pentru concursurile școlare.

PUTEȚI CITI LUCRAREA ȘI PE MOBIL, PRIN INTERMEDIUL QR CODE-ULUI DE MAI JOS. PENTRU A O DESCHIDE, TREBUIE SĂ AVEȚI O APLICAȚIE DE TIP QR CODE READER, DISPONIBILĂ GRATUIT PE GOOGLE PLAY STORE SAU PE APPLE APP STORE.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s